Bent u geinteresseerd in een nieuwe wagen of een jonge occasie?

Waarom zou je dan voor een Mazda kiezen?

P4280002

Lees snel verder en ontdek hoe Mazda Garage De Roover u hierbij helpt.

- Onze jarenlange ervaring helpt ons om de Mazda aan te bieden die best bij u past. U kan bij ons zeker zijn van een wagen met een gekende historiek, Carpass, een volledige onderhoudshistorie en voorzien van de juiste attesten en garanties. Graag bieden we meteen een proefrit aan, of kunnen we de wagen samen bekijken in onze werkplaats. 

- Een beperkte serie, wat het makkelijker maakt om het gepaste model te vinden en dit aan de meest scherpste prijzen, van ons kleinste stadswagentje tot de grootste SUV, met kwaliteiten die beantwoorden aan de strengste normen.

- Bij Garage De Roover vindt u wat u zoekt! Wij bieden u een ruime voorraad van elk model. Uw droom Mazda niet voorradig? Wij doen ons best hem u zo snel mogelijk aan te bieden a.d.h.v. de nauwe samenwerking met onze collega's.

- Bij Mazda bouwen we niet zomaar auto's. We hebben altijd een specifieke bestuurder voor ogen. Elke innovatie, elke technologie en elk designdetail is dan ook ontwikkeld voor hém. En dus voor u. Zodat u de ultieme rijervaring beleeft, in het model dat helemaal bij u past.

- Bij Garage De Roover denken wij niet alleen aan uw wagen maar ook aan u. Daarom wordt uw wagen nagekeken door gespecialiseerde technici die voortdurend bijgeschoold worden, zodat uw Mazda tot in het kleinste detail geperfectioneerd is.

- Klantentevredenheid dragen wij hoog in ons vaandel, onze professionele medewerkers zullen u graag bijstaan met raad en daad. Daarnaast hebt u ook steeds de mogelijkheid tot een proefrit, zodat u zelf ook kan nagaan of de wagen aan u wensen voldoet.

- Ongeacht merk, leeftijd of kilometerstand, bieden wij u ook steeds een correcte prijs voor de wagen in overname. De prijs die wij doorkrijgen van onze opkopers, gaat integraal naar u.

- Wagens van op onze website zijn ook meteen leverbaar. Onze website wordt continu up to date gehouden, zodat u steeds de juiste gegevens te zien krijgt.

- Kiezen als fleetklant voor Mazda betekent niet alleen dat u kan rekenen op een uitstekende professionele service; we staan u ook graag bij met advies over de organisatie en investering van uw mobiliteit. Zo doet u aan one-stop-shopping bij onze dealers en kan u zich maximaal concentreren op wat voor u belangrijk is: uw business. Via Mazda Lease bieden we u verschillende leaseformules aan en via Mazda Insurance bent u maximaal verzekerd tegen een voordelig tarief.

- Met een financiering (verkoop/lening op afbetaling) leent u een bepaald bedrag om uw Mazda aan te kopen. Zo spreidt u de kosten van uw wagen op een efficiënte manier. U betaalt al dan niet een voorschot. Het resterende bedrag wordt maandelijks afbetaald gedurende een vooraf overeengekomen periode op basis van een vaste rentevoet. Een buitengewoon soepele formule dus! Contacteer ons of vraag ernaar bij één van onze professionele medewerkers.

Let op geld lenen, kost ook geld!

- U wilt ongetwijfeld de beste bescherming voor uw nieuwe wagen. Mazda maakt u het leven makkelijker en ontwikkelde speciaal voor haar klanten in samenwerking met verzekeringsmakelaar Aon Belgium, een kwalitatieve autoverzekering. Mazda Insurance is uw garantie op een optimale dekking en een efficiënte dienstverlening in geval van schade. In een notendop:
1) Kwalitatieve en uitgebreide dekking ( met aandacht voor u als bestuurder)
2) Concurrentiële premie
3) Premiesplitsing zonder meerkost
4) Engelse vrijstelling
5) Geen afschrijving van de verzekerde waarde in de eerste 2 jaar.

Voelt u zich aangesproken, neem dan snel eens een kijkje in ons aanbod of kom vrijblijvend langs voor meer info.